skip to Main Content

Tjänster

Succé med Idrott erbjuder idag Idrottslexikon för idrottslärare och Gymnastiklexikon för gymnastikföreningar. Dessutom arrangerar vi workshops.

Idrottslexikon – för idrottslärare
Vårt populära Gymnastiklexikon har utökats med sporter som Handboll, Basket, Simhopp, Volleyboll och Skidor. Fler sporter kommer under året. Idrottslexikonet riktar sig till dig som är idrottslärare i grundskolan och är en filmatiserad övningsbank som laddas ned på datorn. Aktiviteterna är anpassade till skol- och breddidrott. Idrottslexikonet är ett levande material som utökas och uppdateras kontinuerligt.

Materialet stöder skolverkets nya läroplan för Idrott och Hälsa.

Gymnastiklexikon – för gymnastikföreningar
Gymnastiklexikonet är ett filmatiserat kurspaket som laddas ner på datorn. Det består av mer än 4 timmars pedagogisk instruktionsfilm med fokus på glädje, fysisk aktivitet och att skapa succé upplevelser för alla på idrottslektionen. Lexikon innehåller över 200 inspirerande övnigar på alla redskapen med kreativa varianter. Dessutom är 23 färdiga lektionsexempel filmatiserade och anpassade till olika åldrar med varierande tema. Varje lektionsexempel består av en uppvärmning, huvudmoment och avslutning. Genom att använda gymnastiklexikonet på lektionen avlastar det dig som ledare och inspirerar både dig och gymnasterna till aktivitet.

Allt innehåll presenteras även i ett textmaterial som går att skriva ut. Här finns dessutom en teoretisk del som diskuterar begreppet grundformer, hur redskapen kan organiseras, planering av gympa pass och hur man kan jobba med säkerhet och mottagning. Gymnastiklexikonet är ett levande material som utökas och uppdateras kontinuerligt.

Materialet har godkänts och rekommenderas av Svenska Gymnastikförbundet.

Workshops
Succé med idrott arrangerar workshops, föredrag, utbildningsdagar och kvällar i gymnastik och idrott. Vi vill gärna inspirera, motivera och utmana! Det bjuds garanterat även på en hel del skratt och glädje. En av våra specialinriktningar är cirkus. Vad sägs som att gruppen får prova på luft- och golvakrobatik där deltagarna även tränar samarbete och mod.

Kom gärna med egna önskemål så skräddarsyr vi programmet till er.

Facebook feed

Unable to display Facebook posts
Show Error Message

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference for a solution.
Back To Top