skip to Main Content

Om oss

Jimmy Andersson och Anna Netterlid är kreatörerna bakom Succé med idrott. Företagets vision är att underlätta för idrottslärarens vardag och att inspirera elever i skolan till rörelseglädje och succéupplevelser under idrottslektionerna.

Succe med idrottAnna Netterlid är utbildad musikalartist vid The Urdang Academy of Performing Arts i London. Hon har arbetat som professionell artist sedan 18års ålder, både i musikaler i Sverige och shower runt om i världen. 2005 specialiserade hon sig som golv- och luftakrobat med instruktörer från Las Vegas och den berömda cirkusen Cirque du Soleil. Just nu uppträder Anna i Cirkusbygningen i Köpenhamn. Anna är även dans- och rytmikpedagog och har undervisat vid idrottslärarutbildningen på Malmö Högskola och ett flertal dansskolor. Dessutom har Anna studerat pedagogik och arbetsorganisation vid Lunds Universitet och företagsekonomi vid Mittuniversitetet i Östersund. Hon har lett gymnastik- och idrottsundervisning både inom skolvärlden och på elitnivå inom föreningslivet. Anna startade sin gymnastiska karriär i Bjerreds gymnastikförening vid 5 års ålder och har flera medaljer på SM nivå i Truppgymnastik. Hon brinner för idrott, dans och show och hoppas att detta materialet ska inspirera och sätta många barn och ungdomar i rörelse.

Succe med idrottJimmy Andersson var med och tog fram gymnastikförbundets Trampettutbildning 2001 och var ansvarig för produktionen av de interaktiva instruktionsfilmerna. Han studerade idrott och ledarskap under 1 ½ år i Svendborg och på Ollerups gymnastikhögskola i Danmark. Han var anställd som universitetsadjunkt på Malmö Högskolas idrottslärarutbildning och startade forskningsprojektet som har lett fram till det här materialet. Jimmy är snart färdig civilingenjör i Livsmedelsvetenskap på LTH i Lund och har även läst företagsekonomi vid Mittuniversitetet i Östersund. Jimmy är uppväxt i Kämpinge GF´s gymnastikhall och har där vunnit många SM-Guld och tagit bronsmedalj på EM med herrarnas trupplag. Sedan 2005 har Jimmy uppträtt som professionell akrobat tillsammans med Anna, främst internationellt men även på hemmaplan i Sverige. Ni kanske såg dem i TV4´s Talang2008 eller melodifestivalen 2011. Scenerna har varierat från kryssningsfartyg i Karibien, palats i Indien och på i is i Eurosport TV-gala.

Läs mer om Luftakrobaterna Jimmy & Anna: www.jimmyanna.se

Facebook feed

Unable to display Facebook posts
Show Error Message

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference for a solution.
Back To Top